Το δεύτερο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν είναι έτοιμο να υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα (19:00) το ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Γιώργος Δώνης και Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσαν τις αποστολές των ομάδων τους, οι οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην «πράσινη» αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με αυτήν κόντρα στην ΑΕΚ απουσιάζουν οι Μαυρομάτης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης και Βέργος, ενώ αντίθετα επιστρέφει σε αυτή ο Μπουζούκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα και Καμπετσής.

Στον αντίποδα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών αποφάσισε να ανακοινώσει αποστολή με 23 παίκτες, με τον Νάτχο να βρίσκεται μέσα σε αυτήν, όπως και ο Χασάν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.