Σημάδι υποβιβασμού ήταν για το Ανόβερο η «τρελή» φάση στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στο 33ο λεπτό και με το σκορ στο 0-2 υπέρ των «ασπιρινών», μετά από μια βαθιά μπαλιά, ο Χαραγκούτσι εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα της αντιπάλου, πέρασε και τον Χραντέτσκι και έστειλε την μπάλα προς το τέρμα.

Ο Ιάπωνας ήταν τόσο σίγουρος πως η μπάλα θα αναπαυόταν στα δίχτυα, που άρχισε να πανηγυρίζει, με ένα μεγάλο γλίστρημα στο παγωμένο χορτάρι. Μόνο που φαίνεται πως τα είχε υπολογίσει καλά. Η μπάλα ήθελε να κάνει τα… δικά της και έκοψε την πορεία της λίγο πριν περάσει τη γραμμή, προς έκπληξη όλων όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και ιδίως του Χαραγκούτσι,

Ακόμη και ο αμυντικός της Λεβερκούζεν, Τα, σταμάτησε την προσπάθειά του, θεωρώντας και εκείνος ότι το Ανόβερο έφτασε στη μείωση του σκορ. Ωστόσο, όταν είδε την μπάλα «πεισματικά» να μην θέλει να μπει γκολ, έκανε ένα σπριντ και πρόλαβε τελικά, πριν γίνει το 1-2.

Τελικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 73’, με αυτογκόλ μάλιστα, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη στο 87’, αφήνοντας στην προτελευταία θέση τη χθεσινή τους αντίπαλο, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό από την Μπουντεσλίγκα.

Δείτε την περίεργη φάση: