Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 22χρονου Ματέο Γκαρσία, που αγωνίζεται στον Άρη.

Είναι ήδη γνωστό πως ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός αρέσει ιδιαίτερα σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ. φυσικά στις περισσότερες μεγάλες) αλλά και στην Ευρώπη με βάση και την φετινή του χρονιά στον Άρη. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει φέτος ήδη 25 ματς με 9 γκολ και 1 ασίστ. Μία από τις ομάδες στην οποία αρέσει είναι και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και από την Ισπανία ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και ρωτήσει σχετικά με τα δεδομένα για τον Ματέο Γκαρσία αλλά μέχρι εκεί. Ο Γκαρσία ανήκει κατά 80% στην Λα Πάλμας που είχε δώσει 400.000 ευρώ στην Ινστιτούτο για αυτό το ποσοστό και κατά 20% στην Ινστιτούτο και ενώ υπάρχει φυσικά και σχετική ρήτρα.

Μένει να φανεί η συνέχεια αυτής της υπόθεσης για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι και όπως φαίνεται και μεγάλη ζήτηση. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και παίκτη για την ενίσχυση στα εξτρέμ του για το προσεχές καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr