Οι «καρακάξες», επέλεξαν να μην γιορτάσουν, από τη στιγμή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις φετινές προσδοκίες των οπαδών και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την πέμπτη θέση, στην οποία τερμάτισε την περσινή χρονιά, η Νιούκαστλ δείχνει προβληματική την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και κατρακυλάει συνεχώς στον βαθμολογικό πίνακα.

Εξαιτίας αυτού, λοιπόν, ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, έπειτα και από συνεννόηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποφάσισαν να μην διοργανώσουν Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, όπως γίνεται παραδοσιακά από τους αγγλικούς συλλόγους τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου.

«Σεβόμαστε τους οπαδούς μας και την απογοήτευσή τους από τη φετινή πορεία της ομάδας. Δεν θα κάνουμε πάρτυ. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι σωστό. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως κόντρα σε όλα τα σενάρια και τα δημοσιεύματα, άπαντες στην ομάδα είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας ενωμένοι» ήταν τα λόγια του Πάρντιου.

Η Νιούκαστλ, ακολούθησε το… παράδειγμα της ΚΠΡ που είχε κάνει γνωστό πριν ακόμα η ομάδα πάρει την πρώτη νίκη στη σεζόν, ότι δεν θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Πηγή: Sport-fm.gr