Με το στήθος κι όχι με το χέρι πέτυχε ο Τζεμπούρ το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας έκρινε σε γενικές γραμμές καλές τις επιδόσεις των διαιτητών όχι μόνο στη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά και συνολικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο έλεγχος των διαιτητών από τον Παναγιώτη Βαρούχα μέσω της εκπομπής «Πνίξτε τον φουνταριστό», των Γιώργου Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλου:

Κέρκυρα-Πανθρακικός:
Ο Γιάχος ήταν πολύ καλός. Έχει αποκτήσει εμπειρία. Στον πειθαρχικό έλεγχο έβγαλε μία δεύτερη κίτρινη σε έναν παίκτη, που θα μπορούσε να αποβάλει και νωρίτερα».

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης:
Η διαιτησία του Δασκαλόπουλου ήταν καλή. Σε μια φάση όπου ο τερματοφύλακας του Αστέρα υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, φαίνεται πως δεν ήταν εκτός περιοχής.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Ο Σπάθας δεν είχε προβλήματα. Στη φάση του γκολ του Τζεμπούρ από ό,τι φαίνεται σκοράρει με το στήθος κι όχι με το χέρι.

Άρης-Skoda Ξάνθη: Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Υπάρχει μία περίπτωση που ζητεί ο Άρης πέναλτι, αλλά περισσότερο πάει να το πάρει ο Γιαννιώτας. Βρήκε αφορμή για να πέσει κι έπεσε.

Λεβαδειακός-Πλατανιάς: Δεν είχαμε πρόβλημα. Η διαιτησία ήταν καλή.

ΑΕΚ-Ατρόμητος:
Ο Κάκος δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχαμε μια φάση που ο Τσούπρος τραβά τον Κούτσι κι εκείνος στη συνέχεια τον απωθεί και ο πρώτος πέφτει κάτω και κρατά το κεφάλι του. Θα πρέπει οι παίκτες να μην προσπαθούν να κοροϊδέψουν το διαιτητή.

Βέροια-Παναθηναϊκός: Δεν είχαμε τίποτα εκεί. Ήταν μια καλή διαιτησία. Μόνο ένα οφσάιντ που έκοψε ο ένας βοηθός στη Βέροια στην αρχή.

Πηγή: sport-fm.gr