Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Κέβιν Μιραλάς για μερικές εβδομάδες ακόμη, εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε μείνει για ένα μήνα εκτός και επέστρεψε στην ενδεκάδα της Έβερτον στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, με τον τεχνικό των «ζαχαρωτών» να υποστηρίζει ότι η ομάδα του θα πορευτεί χωρίς τον Βέλγο προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως ο μυϊκός τραυματισμός που αντιμετώπιζε.

«Όλα δείχνουν ότι θα χάσουμε τον Μιραλάς για κάποιες εβδομάδες και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό πλήγμα. Όποιος έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια μας μπορεί να καταλάβει. Πιστεύαμε αρχικά ότι ο τραυματισμός του θα είναι λιγότερο σοβαρός. Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, επειδή μας μας δίνει μια διαφορετική επιθετική διάσταση από αυτή που έχουμε»,σημείωσε χαρακτηριστικά ο ο τεχνικός της Έβερτον.

Επιπρόσθετα, ο Μόγιες επιβεβαίωσε ότι ο Τόνι Χίμπερτ θα μπει για επέμβαση την Δευτέρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, πράγμα που θα τον κρατήσει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr