Ο Μάσιμο Μοράτι επανήλθε με δηλώσεις του στο θέμα που «καίει» αυτό τον καιρό την Ίντερ. Τη διαφωνία, δηλαδή, που εξέφρασε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του κατά ένα χρόνο, δεχόμενος, ουσιαστικά μείωση των αποδοχών του.

Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» φάνηκε αισιόδοξος πως το ζήτημα θα λυθεί σύντομα, ενώ αποκάλυψε πως προτιμά τον Ολλανδό από τον Παστόρε, που φερόταν ως πιθανός διάδοχός του.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με την Ίντερ λήγει το 2015 και αποφέρει στον Ολλανδό 6 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Με βάση την οικονομική πολιτική της διοίκησης, έγινε πρόταση στον παίκτη να επεκτείνει κατά ένα χρόνο τη διάρκεια του συμβολαίου του, εισπράττοντας, ωστόσο, συνολικά το ίδιο ποσό που θα λάμβανε. Με άλλα λόγια, ζητήθηκε από τον Σνάιντερ να εισπράξει 18 εκατ. ευρώ σε 4 και όχι σε 3 χρόνια.

Πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έχει προκαλέσει «πονοκεφάλους» στους οπαδούς της ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Μάσιμο Μοράτι είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον Ολλανδό στην ομάδα που θα του καταθέσει την καλύτερη προσφορά, ενώ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χαβιέ Παστόρε. Κάτι που ο πρόεδρος της Ίντερ διέψευσε κατηγορηματικά.

«Ο Σνάιντερ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τον Παστόρε. Ο Γουέσλεϊ θα μείνει στην Ίντερ και μόλις επιστρέψει θα αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του προπονητή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μοράτι, μιλώντας με δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport».

Μοιάζετε να είστε σίγουρος πως ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει. «Νομίζω πως έχουν γραφτεί πολλά για το θέμα. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, μιλάμε συχνά και ξέρω πως και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει μαζί μας. Ας αφήσουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Σταματήστε να γράφετε για αυτό το ζήτημα, μέχρι να υπάρξει κάτι το δεδομένο», ζήτησε με ευγένεια ο πρόεδρος της Ίντερ.

Πηγή: sport-fm.gr