Δεν θέλησε να κάνει καμία πρόβλεψη για την πορεία της Μίλαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «ροσονέρι» περιορίστηκε να πει πως η ομάδα βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική άνοδο, ενώ δεν αποκάλυψε τα μεταγραφικά σχέδια του Ιανουαρίου, λέγοντας πως προέχει η πώληση κάποιων παικτών, αφού το ρόστερ είναι μεγάλο.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όταν και αμφισβητήθηκε έντονα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η Μίλαν έχει καταφέρει να βρει ένα ρυθμό ανάλογο του ονόματός της. Οι 7 βαθμοί σε 3 αγώνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αυτό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της, όχι όμως και στους διοικούντες, που μοιάζουν να… κρατούν μικρό καλάθι.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στο παρασκήνιο της Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους της «Gazzetta dello sport». «Η ομάδα δείχνει να ανεβαίνει διαρκώς, αλλά μην με ρωτάτε να κάνω προβλέψεις. Δεν μπορώ να ξέρω μέχρι πού θα φτάσει. Το βέβαιο είναι πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Η διοίκηση θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου; «Προτεραιότητά μας είναι να… ελαφρύνουμε το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Υπάρχουν 32 ποδοσφαιριστές και πρόθεσή μας είναι να τους κάνουμε 26 με 27. Μετά θα δούμε αν παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες», απάντησε ο Γκαλιάνι.

Αυτό σημαίνει πως αναμένεται πώληση του Ρομπίνιο; «Η Σάντος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά πρόθεσή μας είναι να μην τον πουλήσουμε».

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάτο, έχει επιλυθεί; «Δεν υπήρξε κανένα θέμα. Και πριν με ρωτήσετε, σας λέω πως για τον Πάτο δεν έχει φτάσει στα γραφεία μας καμία πρόταση. Κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο», τόνισε ο ισχυρός άντρας της Μίλαν.

Σκέψεις για απόκτηση του Νεϊμάρ ή του Μπαλοτέλι, έχουν γίνει; «Θα ήταν φανταστικό ζευγάρι ο Νεϊμάρ με τον Ελ Σααραουί, αλλά δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Όσο για τον Μάριο, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά μας», ξεκαθάρισε ο Γκαλιάνι.

Κλείνοντας, επανέλαβε την επιθυμία των παικτών να συναντήσουν εκ νέου τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν από παιχνίδι της ομάδας. «Ξέρει να δίνει κίνητρο στους παίκτες. Δεν είναι το… γούρι μας. Απλά προσφέρει ψυχολογική στήριξη στην ομάδα, όταν εκείνη το έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν.

Πηγή: sport-fm.gr