Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, σύμφωνα με τον Ενρίκε Θερέθο. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο του 26χρονου Κολομβιανού, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών του κόσμου.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 26χρονου στράικερ, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει δείξει η Τσέλσι, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον ίδιο τον παίκτη, ωστόσο, να έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δε σκέφτεται τίποτα πέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Φαλκάο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και ο Θερέθο δεν φαίνεται να έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον παίκτη να φύγει νωρίτερα.

«Μου έχει πει ότι είναι πολύ χαρούμενος εδώ και ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του. Σίγουρα μία μέρα, χωρίς να ξέρουμε πότε ακριβώς θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα άλλο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός πρόεδρος, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια αναφορικά με τον Φαλκάο:

«Είναι το καλύτερο εννιάρι στον κόσμο. Πρόκειται για έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ο οποίος φροντίζει να μη χάνει ποτέ την ψυχραιμία του».

Πηγή: sport-fm.gr