Στόχος του δεν είναι να φτάσει αυτά που πέτυχε με τη Νάπολι ο Μαραντόνα, αλλά να αφήσει το δικό του στίγμα στην ομάδα και να γράψει την δική του ιστορία.

Ο λόγος για τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος δεν θεωρεί μακρινό όνειρο για τους «παρτενοπέι» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να χάνει για κανένα λόγο όταν αγωνίζεται.

«Το πρωτάθλημα; Δεν πιστεύω ότι είναι ένα μακρινό όνειρο η κατάκτηση του τίτλου από τη Νάπολι, καθώς όλες οι ομάδες της κορυφής είναι κοντά. Εγώ ήρθα στη Νάπολι όχι για να πετύχω αυτά που πέτυχε ο Μαραντόνα, αλλά θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία στην ομάδα και να μπω στην καρδιά των φιλάθλων. Θέλω να κερδίζω πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ποδοσφαιριστής και ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά που μου έχει δώσει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το είδωλό του, αλλά και το πώς θέλει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, είπε: «Το είδωλό μου είναι ο Μπατιστούτα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχω θαυμάσει περισσότερο στη ζωή μου. Τον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να το περνάω στην εξοχή, μαζί με την οικογένειά μου».

Πηγή: Sport-fm.gr