Ούτε μία λίρα δεν πρόκειται να δαπανήσει η Μάντσεστερ Σίτι στο παζάρι του Ιανουαρίου, για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Αγγλίας θέλουν να συνεχίσουν την τακτική τους για τη μείωση του κόστους λειτουργίας της ομάδας και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω για το φρεσκάρισμα του ρόστερ.

Ο Ιταλός τεχνικός άκουσε τη διοίκηση να του ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρχει μπάτζετ για αποκτήσεις ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, παρά τη δική του επιθυμία για το αντίθετο.

Η διοίκηση του συλλόγου στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του, αλλά δεν πρόκειται να επενδύσει κι άλλα χρήματα, αφού θέλει να μειώσει τα έξοδα.

Ο αποκλεισμός της Σίτι από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έπαιξε ρόλο στην απόφαση αυτή, ενώ και το ερχόμενο καλοκαίρι οι διαθέσιμοι πόροι θα είναι περιορισμένοι. Το ρόστερ των «πολιτών» κρίνεται επαρκές από τη διοίκηση και οι μικρές βελτιώσεις που χρειάζονται δεν απαιτούν …πακτωλό χρημάτων.

Με βάση το ρεπορτάζ από τον αγγλικό Τύπο, οι περιπτώσεις των Ρανταμέλ Φαλκάο και Ντανιέλε Ντε Ρόσι πρέπει να ξεχαστούν, εάν οι διοικήσεις των Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρόμα –αντίστοιχα- δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Πηγή: england365.gr