Αν και το καλοκαίρι θα κλείσει τα 40 του χρόνια, ο Χαβιέ Ζανέτι δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.

Αυτό φαίνεται από δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, αν και ο ίδιος ο Αργεντινός τονίζει πως είναι ακόμα νωρίς για να αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον. Όπως και να έχει, τον Ζανέτι περιμένει θέση στη διοίκηση της ομάδας που υπηρετεί από το 1995.

Όταν το καλοκαίρι του 1995 έφτανε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πως ο ντροπαλός – από τότε – νεαρός θα συνέδεε το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία των «νερατζούρι». Ο Χαβιέ Ζανέτι κατάφερε με την απόδοσή του, το πάθος του και τις ικανότητές του να μπει στο «Πάνθεον» των σημαντικότερων παικτών που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Ο Αργεντινός, που το καλοκαίρι κλείνει τα 40 του χρόνια, έχει ήδη έτοιμη θέση στα γραφεία της Ίντερ, αφού πρόθεση του Μάσιμο Μοράτι είναι να του προσφέρει θέση στη διοίκηση της ομάδας, θέλοντας να τον κρατήσει για πάντα στο Μιλάνο. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα σαφές είναι αν ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αναλάβει αυτό το ρόλο από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, ο Ζανέτι περιμένει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ίντερ και να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του, για ένα χρόνο ακόμα. Ο Μοράτι δεν πρόκειται να αρνηθεί στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή την ανανέωση, αρκεί να το επιθυμεί ο ίδιος και να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Ο Ζανέτι, πάντως, παραμένει… σφίγγα, αφού σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, επιμένει να βάζει πάνω από όλα την ομάδα. «Αυτό που θέλαμε είναι να ξανακάνουμε μεγάλη την Ίντερ. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε. Για την ανανέωσή μου, είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να το σκεφτώ εγώ και να αποφασίσω μαζί με τον πρόεδρο και τον προπονητή μου. Για την ώρα είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια ξανά», είναι τα λόγια του Χαβιέ Ζανέτι.

Πηγή: sport-fm.gr