Την πεποίθηση ότι ακόμη είναι νωρίς για να ξεγράψουν τη Μίλαν από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Αλεσάντρο Νέστα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι» τόνισε πως η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν ψηλά τον σύλλογο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό προπονητή, δηλώνοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Οι εφημερίδες βιάζονται πολύ να ξεγράψουν τη Μίλαν. Είναι πολύ νωρίς να πεις ότι ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. Σας υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν οι πρώην συμπαίκτες μου θα είναι εκεί. Δεν ξέρω πως μπορεί να εξηγηθεί η κρίση. Πολλοί ποιοτικοί παίκτες έχουν φύγει από την ομάδα, αλλά δεν θα πάρει πολύ χρόνο ακόμη για να ανακάμψουν. Είναι μία καλή ομάδα και έχουν τη ψυχολογία να αναρριχηθούν στη βαθμολογία», ήταν τα λόγια του Νέστα, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Αλέγκρι θα τα καταφέρει σίγουρα. Είναι πολύ τυχερός που η Μίλαν είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δεν “καίει” τους προπονητές της. Είναι ένας καλός άνθρωπος και κάνει καλή δουλειά, συνεπώς τα πράγματα θα πάνε καλά».

Η Μίλαν μετά την 11η αγωνιστική βρίσκεται στη δέκατη θέση, απέχοντας 14 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr