Πόσες και πόσες φορές ακούμε για ανθρώπους που στις δουλειές τους κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα και είναι πολυδιάστατοι.

Ωστόσο, σε μία ποδοσφαιρική ομάδα η αλήθεια είναι πώς δεν το είχαμε συναντήσει.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Στην Προοδευτική οι παίκτες αποφάσισαν να πάρουν τα ηνία του συλλόγου και εκτός από τα αγωνιστικά τους καθήκοντα, ανέλαβαν και διοικητικά, ώστε να… τρέξουν όλα τα γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα.

Εξ ου και το κάλεσμα για συνδρομή μέσω ανακοίνωσης στους φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Εκτός από ΦΙΛΟΙ που μαζεύτηκαν στις 6 Αυγούστου όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδος, εκτός από ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, που καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα, εκτός από ΟΠΑΔΟΙ της ομάδος, που βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό ζήτημα, αγωνιζόμαστε μόνο για την φανέλα και την ιστορία της Προοδευτικής.
Τώρα πλέον αναλαμβάνουμε να τρέξουμε γραφειοκρατικά και οικονομικά την ομάδα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία από ποδοσφαιριστές και θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα είναι ευπρόσδεκτος και θα απευθύνεται όχι σε επαγγελματίες παράγοντες αλλά σε φίλους-οπαδούς-ποδοσφαιριστές. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοηθούν ήδη την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Με εκτίμηση

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ».

Πηγή: Sport-fm.gr