Να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «16» από το βράδυ της Τετάρτης μπορεί η Μαν. Γιουνάιτεντ, εφόσον κερδίσει την Κλουζ για τον όγδοο όμιλο του Champions League στην Πορτογαλία. Την ίδια ώρα, η Κλουζ έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση, αρκεί να νικήσει στη Ρουμανία τη Γαλατάσαραϊ.

Η Μπράγκα μετά το 3-1 επί της Ζιλ Βισέντε είναι τρίτη και στο -3 από τις συμπρωτοπόρους Πόρτο και Μπενφίκα. Ο Ζοσέ Πεσέιρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Η Μαν. Γιουνάιτεντ μετά το 2-1 επί της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» το Σάββατο ανέβηκε στην κορυφή εκμεταλλευόμενη και το στραβοπάτημα της Τσέλσι. Εκτός πλάνων του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που την Τρίτη συμπλήρωσε 26 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, είναι οι τραυματίες Βίντιτς, Καγκάουα, Γουέλμπεκ και Τζόουνς, ενώ πιθανώς να επιστρέψει ο Σμόλινγκ. Η Μπράγκα έχει κερδίσει, και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της ως γηπεδούχος απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Η δε Γιουνάιτεντ έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες επί πορτογαλικού εδάφους.

Η Κλουζ είναι μόλις έκτη και στο -13 από την κορυφή στη Ρουμανία μετά το 5-0 επί της Μπρασόφ, αλλά έχει την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Εκτός πλάνων του νέου προπονητή της ομάδας, Πάουλο Σέρτζιο, είναι ο τραυματίας Ράφαελ Μπάστος. Η Γαλατάσαραϊ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Ισταμπούλσπορ και παραμένει πρώτη μετά από δέκα αγωνιστικές στην Τουρκία. Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Η Κλουζ δεν έχει υποδεχτεί ποτέ ομάδα από την Τουρκία, ενώ η Γαλατάσαραϊ στη Ρουμανία έχει 4 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Βαθμολογία

1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 (6-3)
2) Κλουζ 4 (4-3)
3) Μπράγκα 3 (4-5)
4) Γαλατασαράι 1 (1-4)

Η επόμενη αγωνιστική

Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κλουζ-Μπράγκα

Πηγή: sport-fm.gr