Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21/12, 21:00), κάνοντας λόγο για ένα περίπλοκο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.  Η ήττα από την Μπάγερν στην έδρα της, ήταν η πέμπτη συνεχόμενη και υποχώρησε στην όγδοη θέση της κατάταξης στη Euroleague με ρεκόρ 6-7.

«Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανακτήσουμε τη χημεία μας σε ό,τι αφορά τον Νέντοβιτς και την καλύτερη δυνατή επάνοδό του, έπειτα από τον τραυματισμό του. Ο Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για μεγάλος στόχους. Μπορούν να σε “σκοτώσουν” με τα σουτ του Λάνγκφορντ και του Λοτζέσκι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, η επίδραση του Νικ Καλάθη ιδιαίτερα στους εντός έδρας αγώνες, είναι καθοριστική. Για να πετύχουμε κάτι καλό στο ΟΑΚΑ, θέλουμε τη βοήθεια όλων των παικτών, ακόμα και για 1 ή 2 λεπτά. Είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Μέχρι στιγμής, είτε στις νίκες μας, είτε στις ήττες, ήμασταν ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε στην Αθήνα».

Πηγή: gazzetta.gr