Ο Κριστιάν Καρεμπέ, με δηλώσεις του στο περιθώριο της κλήρωσης για τους «32» του Europa League, έκανε λόγο για κάποιο… δώρο εορτών στους οπαδούς του Ολυμπιακού, κληθείς να σχολιάσει πιθανή μεταγραφική ενίσχυση.

Στο Λιμάνι εξετάζουν τις επιλογές τους στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς εκτός του ότι θέλουν να κυνηγήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, η κόντρα με την Ντιναμό Κιέβου αφήνει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ, όμως δεν περιορίζονται εκεί. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν έως και τρεις παίκτες, με τον έναν να είναι εξτρέμ.

Η αναζήτηση για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής αφορά έναν αριστεροπόδαρο παίκτη, μια έλλειψη αυτήν τη στιγμή στο υπάρχον ρόστερ, δεδομένου ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι «δεκάρι», παρότι πολλές φορές παίζει στις… πτέρυγες.

Υπενθυμίζεται ότι έχει αποκτηθεί και ο Γιώργος Μασούρας, ενώ στην ίδια θέση υπάρχουν επίσης οι Ντανιέλ Ποντένσε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ματίας Ναουέλ, που είναι όλοι τους δεξιοπόδαροι.