Τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα αγωνιστεί με συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές της εξέφρασε ο Χοακίν, μιλώντας για την αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Ισπανός τόνισε πως η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «ροσονέρι» δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν και πως μόνο με καλή εμφάνιση η ομάδα του θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η απόδοσή της προβληματίζει τους πάντες. Στην Ευρώπη προσπαθεί και μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου. Η Μίλαν, ωστόσο, παραμένει δύσκολη αντίπαλος, που απαιτεί σεβασμό και προσοχή από κάθε ομάδα, ανεξάρτητα από την αγωνιστική της κατάσταση.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από όσα είπε ο Χοακίν πριν την αναμέτρηση των Ιταλών με τη Μάλαγα, για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν πρέπει να μας ξεγελά η αγωνιστική κατάσταση της Μίλαν. Οι παίκτες που την απαρτίζουν εξακολουθούν να είναι σημαντικοί και έμπειροι, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Αν θέλουμε να νικήσουμε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοθυσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαι βέβαιος πως αυτό θα κάνουμε», τόνισε ο Χοακίν.

Η Μίλαν είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάλαγα, αντίθετα, είναι άπειρη. Πόσο μπορεί αυτό να επηρεάσει το παιχνίδι; «Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε την εμπειρία των Ιταλών. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουμε φοβισμένοι. Ξέρουμε πως αν πιάσουμε καλή απόδοση, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Το αποδείξαμε πέρσι, το αποδεικνύουμε και φέτος. Η Μάλαγα είναι έτοιμη για να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και να πετύχει μια ακόμα νίκη», σημείωσε ο διεθνής επιθετικός.

Πηγή: Sport-fm.gr