Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι δεν θα είναι έκπληξη οι «ερυθρόλευκοι» να κατακτήσουν ακόμα και το Europa League, ενώ αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς προσθέτοντας παράλληλα πως ο Σισέ μπορεί να πωληθεί με πάνω από 25 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα ΦΩΣ:

Για το αν έκλαψε κι εκείνος όπως ο Μαρινάκης:

«Ναι, συγκινήθηκα κι εγώ. Καταρχάς, ο πρόεδρος έχει περάσει πολλά και του άξιζε μία μεγάλη χαρά. Εγώ έκλαψα και για άλλους λόγους. Πήραμε τη ρεβάνς από τη Μίλαν για τον αποκλεισμό που μας είχε κάνει στο πρώτο ματς που έπαιξε ποτέ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα στην ιστορία του ο ολυμπιακός. Και είχα παίξει τερματοφύλακας και στα δύο εκείνα ματς, σε Ελλάδα και Ιταλία. Θεωρώ την πρόκριση αυτή τώρα ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μιλάει η Ευρώπη για τα τρία μπαλάκια που έφαγε η Μίλαν».

Για το αν το περίμενε:

«Το ξέρουν στον Ολυμπιακό, το έλεγα πολύ καιρό τώρα ότι θα την περάσουμε τη Μίλαν».

Για το αν μπορεί να φτάσει στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός:

«Μην εκπλαγείτε και αν το πάρουμε! Ξέρουμε πού πονάμε και θα ενισχυθούμε και έχουμε τόσο καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και τελικό. Και αν φτάσουμε τελικό, εγώ δεν διανοούμαι ποτέ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει. Και ας γελάνε τώρα. Ας με πουν τρελό. Γράφτ’ το εσύ, για να το έχεις στο αρχείο».

Για το αν γίνεται πιο γλυκιά η πρόκριση σε συνδυασμό με τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ:

«Εγώ είμαι πάντα υπέρ των Ελλήνων και θέλω να φέρνουν βαθμούς στην Ελλάδα και οι άλλες ελληνικές ομάδες. Αλλά όπως και να το κάνουμε εκτέθηκαν. Η μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα έτσι όπως το πήρε πέρσι και η άλλη ομάδα που πάει να το πάρει έτσι όπως πάει να το πάρει φέτος διαλύθηκαν στην Ευρώπη, διασύρθηκαν, ακόμα και από μικρές ομάδες. Ενώ ο Ολυμπιακός μάζεψε 10 βαθμούς και απέκλεισε τη Μίλαν. Ο Ολυμπιακός φάνηκε γίγαντας και οι άλλοι νάνοι!».

Για τη διεθνοποίηση της Δέτση και του Τζήλου:

«Αυτό είναι αίσχος. Οι άνθρωποι επιβραβεύουν όποιον ευνοεί αντιπάλους του Ολυμπιακού και όποιον βλάπτει τον Ολυμπιακό. Ο Τζήλος δεν έπρεπε να έκλεισε μάτι όλη τη νύχτα βλέποντας τον ξένο διαιτητή να δίνει το ίδιο πέναλτι που δεν έδωσε λίγα 24ωρα πριν ο ίδιος απέναντι στην Ξάνθη. Η Δέτση στο Αγρίνιο έμοιαζε με αρχάρια με αυτά που δεν έβλεπε κα τις υποδείξεις που έκανε με το σημαιάκι. Και τους έκανε η ΚΕΔ αυτούς διεθνείς. Για εμένα ο μόνος σοβαρός στην ΕΠΟ είναι ο Γραμμένος. Και θα πάω να τον επισκεφθώ να μιλήσουμε με επιχειρήματα. Κάτι Τριτσώνηδες και κάτι Δέδες δεν έπρεπε να είναι εκεί».

Για τον Μαρτίνς:

«Μόνο που δεν κοιμάται στο Ρέντη κάθε μέρα. Έρχεται πρωί και φεύγει βράδυ. Και είναι μεγάλη δουλειά που έδιωξε τον Τουρέ. Αυτή η κίνηση του προπονητή, να μην κοιτάει το όνομα του Τουρέ και να βάζει μόνο όσους παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στη σκληρή δουλειά που ζητάει, θα κάνει μεγάλο καλό στον Ολυμπιακό. Θα τον δείτε τον Ολυμπιακό να παίζει την καλύτερη μπάλα μετά τον Γενάρη. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Σισέ ξέρεις με πόσα θα πουληθεί όταν πουληθεί; Πάνω από 25 εκατομμύρια! Και ο Καμαρά θα πουληθεί πολύ ακριβά στο μέλλον, αλλά ο Σισέ πιο ακριβά από όλους».