Εντός της ημέρας θα κριθεί αν ο Δημήτρης Σιόβας θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γαλλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονπελιέ για το Champions League.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο διεθνής στόπερ να δώσει το «παρών» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στη χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε κάποια «τσιμπήματα» στο πόδι του.

Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αποφασίσει σήμερα αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 24χρονου παίκτη, ο οποίος μπορεί να του προσφέρει λύσεις στην άμυνα και ως αμυντικός χαφ.

Δύσκολο είναι και για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πετύχει το γκολ της νίκης στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα, αλλά δεν θα είναι αρκετές από τη στιγμή που υπάρχουν απουσίες.

Γνώστης των γαλλικών γηπέδων είναι ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος δεν έχει παίξει μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Αφρικανός είναι υποψήφιος και για δεξί μπακ και για τη μεσαία γραμμή.

Οι σκέψεις του Ζαρντίμ, όμως, θα φανερωθούν σήμερα – στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Γαλλία. Μοιρασμένες πιθανότητες να υπερασπιστούν την εστία του Ολυμπιακού έχουν ο Ρόι Κάρολ και ο Μπάλας Μέγιερι.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, στο προχθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη έπαιξε ως αριστερό μπακ και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση κόντρα τη Μονπελιέ, ενώ υπάρχει μία πιθανότητα ο Χολέμπας να αγωνιστεί στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο Ζαρντίμ θα αποφασίσει σήμερα αν θα πάρει στην αποστολή τον Λιούμπομιρ Φέισα και αν τον υπολογίζει, από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Σιόβας.

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι με την ακριτική ομάδα ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όμως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr