Τις διεργασίες για την επιστροφή ενός παίκτη που τα είχε πάει αρκετά καλά το διάστημα που αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα φαίνεται ότι εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με κάποια «πράσινα» ρεπορτάζ, στον σύλλογο εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 24χρονος επιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως φορ όσο και ως πλάγιος, δείχνει να είναι μέσα στις επιλογές που εξετάζουν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας. Αν όχι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για αυτήν του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ να τον αφήσει ελεύθερο και παράλληλα να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι». Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό διαψεύδονται σχεδόν όλα τα σενάρια, καθώς διαμηνύουν ότι προπονητής και τεχνικός διευθυντής δεν έχουν ακόμη δρομολογήσει τα μεταγραφικά ζητήματα.

Επίσης, υπάρχει και ένα θέμα με τον Μυστακίδη, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Άρα, εκτός όλων των άλλων, πρέπει να «σπάσει» και η συμφωνία των Θεσσαλονικιών με τους Ηπειρώτες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Μια παρόμοια υπόθεση ήταν και του Χρήστου Δώνη, του υπαρχηγού των «πράσινων», ο οποίος είχε πάει ως δανεικός στα Γιάννενα από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17, ωστόσο αυτός ολοκληρώθηκε τον χειμώνα, σε συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για να συνεχίσει εκείνος την καριέρα του στον Ηρακλή για το υπόλοιπο της περιόδου.