Όλα τα σημάδια δείχνουν επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προελαύνει, έχει σε 13 αγωνιστικές 12 νίκες και 1 ισοπαλία, διαφορά 7 βαθμών από τον Ατρόμητο, 8 από τον Ολυμπιακό και 12 από την ΑΕΚ, ενώ η δυναμική του δείχνει πως το σερί μπορεί να έχει συνέχεια.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι», με τη χθεσινή τους νίκη επί της ΑΕΛ, έσπασαν και ένα ρεκόρ που διατηρούσαν από την τελευταία τους πρωταθληματική χρονιά, το 1984-85. Συγκεκριμένα, έφτασαν τα 13 ματς χωρίς ήττα, στην καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας τους στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα. Πριν από 34 χρόνια, λοιπόν, είχε ξεκινήσει την τότε Α’ Εθνική με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Παράλληλα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε και μαθηματικά χθες στην κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Χρειάστηκε να περάσουν 29 χρόνια για να συμβεί κάτι τέτοιο, με την τελευταία φορά να είναι την αγωνιστική περίοδο 1989-90. Τότε ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τελικά τρίτος, αλλά φέτος μόνο μια ολική κατάρρευση μπορεί να φέρει την κατάσταση… τούμπα.