Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Κατσικά και Χρήστου Ιντζίδη για το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στη γάμπα, όμως χθες και οι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Σήμερα αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν με τους υπόλοιπους «ασπρόμαυρους», θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το εντός έδρας ματς με την Ένωση.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο Κατσικάς έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού είναι πιο έμπειρος σε σχέση με τον Ιντζίδη, και θα παίξει με τον Κουμάλο που έχει υποχρεώσεις με την Νότιο Αφρική.

Όσον αφορά τον Ματέους Βιβιάν, όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ, αφού δεν εμπιστεύεται ακόμη το πόδι του και αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο να είναι στην αποστολή για αυτό τον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το χτύπημα στα πλευρά που… κληρονόμησε από το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Γάλλος πονούσε στην Κρήτη, όσα λεπτά αγωνίστηκε, και ο Δώνης δεν δείχνει να βιάζεται με την περίπτωσή του.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο και όχι ασκήσεις τακτικής, αφού λείπουν αρκετοί παίκτες στις εθνικές τους ομάδες.

Αν και οι διεθνείς θα επιστρέψουν από Τετάρτη στη βάση τους, η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεκινάει από σήμερα και ο Δώνης να καταστρώνει τα πλάνα του για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr