Ευχάριστα τα νέα στην σημερινή τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Η προπόνηση των διεθνών στον Άγιο Κοσμά έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Σάντος, όπως πάντα παραμονή ενός αγώνα, δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Για την ακρίβεια στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο, έβαλε τους παίκτες μπερδεμένα και έτσι δεν έδειξε απολύτως τίποτα εν όψει Παρασκευής.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εμφανίστηκε πολύ καλύτερα σήμερα και προπονήθηκε κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι στην διάθεση του Σάντος για το ματς. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα είχε διάρκεια μικρότερη από μία ώρα. Περιλάμβανε ζέσταμα, σπριντάκια και κορόιδο ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Το κλίμα ήταν για μία ακόμα φορά πολύ καλό ενώ στον Άγιο Κοσμά βρέθηκε και αρκετός κόσμος που παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν το ματς. Στο τέλος του προγράμματος, οι Σαμαράς, Νίνης, Τζαβέλλας, Φορτούνης και Γκέκας… χαλάρωσαν με σουτάκια στους τρεις τερματοφύλακες.

Πηγή: Sport-fm.gr