Πολύ θα ήθελε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να δουλέψει με όλη του την ομάδα στο διάστημα της διακοπής, αλλά σωματεία όπως ο Παναθηναϊκός, ανέκαθεν είχαν πολλούς διεθνείς.

Με την προπόνηση της Τρίτης, να έχει 12 απώλειες.

Εννέα διεθνείς και τρεις ανέτοιμους… Λόγος, που έκανε τον Πορτογάλο να είναι λιγότερο απαιτητικός αφού έχει όλο το διάστημα να τους τρέξει όσο θέλει.

Αυτούς που του έμειναν, τέλος πάντων…

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Οι Σο, Μπουμσόνγκ και Κουίνσι προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι διεθνείς που λείπουν είναι οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος με την Εθνική Ελλάδας, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας με την Εθνική Ελπίδων, ο Χουχούμης με την Νέων καθώς και οι Μπαρμπαρούσης-Σισοκό, που έχουν πάει στην Αφρική και έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές ομάδες της Νέας Ζηλανδίας και της Ακτής Ελεφαντοστού αντίστοιχα.

Πηγή: Sport-fm.gr