Το «δύο στα δύο», με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, είναι στο μυαλό των παικτών της Εθνικής ομάδας, όπως δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο ματς της Παρασκευής (12/10).

«Η διάρκεια είναι αυτή που θα δώσει την πρόκριση. Θέλουμε να κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια, γιατί θέλουμε τους έξι βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Για το γεγονός πως οι διεθνείς έχουν παιχνίδια στα πόδια τους λόγων των επίσημων υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους: «Η εικόνα μας πλέον θα είναι πιο καλή, ενώ οι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος μας βοηθούν σε πολλά πράγματα. Πιστεύω πως είμαστε πιο έτοιμοι τώρα, γιατί είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα μας και έχουμε βρει τη φόρμα μας. Πιστεύω θα παρουσιάσουμε και πολύ καλύτερο πρόσωπο σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για τις απουσίες της Εθνικής:
«Είναι προβλήματα που δεν μας δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε. Η Εθνική ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Είμαστε μία οικογένεια και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Ανεξάρτητα με τις ελλείψεις είμαστε έτοιμοι και πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο:
«Όταν παίζει η Εθνική ομάδα πάντα πρέπει να είναι γεμάτο το γήπεδο. Την προηγούμενη φορά ήταν καλή η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε μία “καυτή” έδρα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή: Sport-fm.gr