Η ήττα με 2-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό έφερε «τρικυμία» στην ΑΕΚ, η οποία βλέπει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλήματος να κάνει… φτερά, όντας στο -12 από τον ΠΑΟΚ. Το χειρότερο για όλους στην Ένωση ήταν η εμφάνιση της ομάδας, η οποία για 75 λεπτά ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο.

Η χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» έγινε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πήρε την απόφαση να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο, όντας εξοργισμένος με όσα είδε στο Αγρίνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ανέβασε «γκάζια», τα οποία αφορούσαν κυρίως τους ποδοσφαιριστές.

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες, αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ», φέρεται να είπε ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου». «Ας παίζουν οι μικροί, ας παίζει όποιος θα τα δίνει όλα από εδώ και πέρα», τόνισε, για να στηρίξει παράλληλα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, λέγοντας: «Αυτός είναι ο προπονητής ως το καλοκαίρι, δε θα αλλάξει».

Μάλιστα, φέρεται να αναφέρθηκαν και συγκεκριμένα ονόματα παικτών που δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους με τον σύλλογο. «Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν», ήταν τα λόγια του.

Επίσης, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται ότι έβαλε «γκάζια» και κατ’ ιδίαν σε τρεις ποδοσφαιριστές: τους Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια και Βασίλη Μπάρκα, στους οποίους εξέφρασε έντονα τα παράπονα για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, καθώς έχει έξτρα απαιτήσεις από τους ίδιους.

Μάλιστα, βάσει ρεπορτάζ της «Ώρας των Σπορ», η κατσάδα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ήταν τόσο έντονη, που ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έφυγε από την προπόνηση μετά τον εξάψαλμο που άκουσε και ο ίδιος, παρότι δεν αγωνίζεται.

Πιθανές οι πολλές αλλαγές με Άγιαξ

Η κακή εικόνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, τα έντονα παράπονα του Ουζουνίδη, αλλά και η κατσάδα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, φαίνεται ότι θα οδηγήσουν σε αρκετές αλλαγές ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων σε όλες τις γραμμές. Οι Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο των στόπερ, ο Γαλανόπουλος θα βρίσκεται δίπλα στον Σιμόες στα χαφ, ενώ ισχυρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα έχουν βάλει οι Γκάλο για το δεξί άκρο της άμυνας (πιθανότατα), Μπογέ και Κλωναρίδης.

Επίσης, δεν μοιάζει καθόλου βέβαιο αυτήν τη στιγμή ότι ο Λιβάγια θα είναι στην ενδεκάδα, παρόλο που εξέτισε την ευρωπαϊκή ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και κάποιοι από αυτούς που είχαν φανέλα ενδεκάδας στο Αγρίνιο, να μείνουν ακόμη και εκτός 18άδας.