Στο πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής Ανδρών με την Εσθονία, για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, o Νίκος Καρέλης επιλέχθηκε στη βασική ενδεκάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Ωστόσο, η απόδοσή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών που έχει στα πόδια του.

Ο Κρητικός επιθετικός έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, από τον εντός έδρας αγώνα με τη Βίντι, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο διεθνής φορ, που αγωνίζεται στον «δικέφαλο» του Βορρά με τη μορφή δανεισμού από την Γκενκ, έχει όλες κι όλες τρεις συμμετοχές στη Super League, οι δύο ως αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε βασικός στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ως αλλαγή στο 71’ του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο 85’ κόντρα στον Άρη. Με τους «κίτρινους» έπαιξε και στο Κύπελλο ως βασικός, αλλά βγήκε με αλλαγή στο 77’, για να μπει στη θέση του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Καρέλη, κάτι που δεδομένα θα προβληματίζει και τον ίδιο. Ήδη φαίνεται, μάλιστα, να έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση προτίμησης του Ρουμάνου τεχνικού, πίσω ακόμη και από τον Τσούμπα Άκπομ. Ωστόσο, ο 26χρονος δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει ξανά τις ευκαιρίες του…