Το ιβηρικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της φάσης του Champions League της Τρίτης. «Δοκιμασία» για Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ενδιαφέρον το παιχνίδι Γιουβέντους-Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεχάσει την ήττα στην Premier League κόντρα στην Κλουζ του Παντελή Καπετάνου.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της φάσης του Champions League της Τρίτης

5ος όμιλος: Φαβορί «Γιούβε» και Τσέλσι

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του πέμπτου ομίλου του Champions League το βράδυ της Τρίτης. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο με 2-1 επί της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι, η πρωτοπόρος της Premiership Τσέλσι αντιμετωπίζει στη Δανία τη Νόρτζελαντ με στόχο την πρώτη της νίκη.

6ος όμιλος: Απόλυτη Μπάγερν

Το απόλυτο στα επίσημα παιχνίδια της θέλει να διατηρήσει η Μπάγερν, που δοκιμάζεται στη Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τον έκτο όμιλο του Champions League το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο ηττημένοι της πρεμιέρας, Βαλένθια και Λιλ, κοντράρονται στο «Μεστάγια».

7ος όμιλος: Και ο νικητής… κούπα

Ιβηρικό ντέρμπι διεξάγεται στο «Ντα Λουζ» ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα για τον έβδομο όμιλο του Champions League το βράδυ της Τρίτης. Όσες φορές οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην Ευρώπη, ο νικητής έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

8ος όμιλος: Κλουζ για… θεραπεία

Να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» θέλει η Μαν. Γιουνάιτεντ, που δοκιμάζεται για τον όγδοο όμιλο του Champions League από την Κλουζ του Παντελή Καπετάνου. Στο άλλο ματς του ομίλου η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Μπράγκα.

Πηγή: sport-fm.gr