Μετατίθεται για τον Οκτώβριο το ντεμπούτο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη νέα του ομάδα Sydney FC. Ο προπονητής των Αυστραλών, Γκρέιαμ Άρνολντ ακύρωσε δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Άλεξ θα φορέσει τη νέα του φανέλα κατευθείαν σε επίσημο παιχνίδι.

Βρίσκεται ήδη στην Αυστραλία και προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της χώρας, που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ωστόσο, μάλλον θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του κατευθείαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς να δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Αιτία η απόφαση του προπονητή του, Γκρέιαμ Άρνολντ που ακύρωσε δύο φιλικά.

Πριν λίγες μέρες ήταν προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, αλλά ακυρώθηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον αγώνα της Sydney FC με την Central Coast, που θα γινόταν την Πέμπτη κεκλεισμένων των θυρών. Ο Άρνολντ ζήτησε να μη γίνει ούτε αυτό το ματς, αν και δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασης αυτής.

Συνεπώς ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα στην πρεμιέρα του Αυστραλιανού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουέλινγκτον στις 6 Οκτωβρίου, χωρίς πριν να έχει πάρει μια πρώτη γεύση για τις δυνατότητες των συμπαικτών του και της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr