Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα Σπάτα και την προπόνηση της πρωταθλήτριας προκειμένου με αυτό τον τρόπο, παρά την απουσία του από το Μόναχο, να αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και στην πραγματικότητα να επιβεβαιώσει ότι είναι πιο κοντά από ποτέ. Το αφεντικό της Ένωσης παρακολούθησε την προπόνηση και με την ολοκλήρωση της μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

«Θέλω να σας πω συγχαρητήρια για την εικόνα σας και την εμφάνιση σας στο Μόναχο. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλατε. Δεν είναι εύκολο, όσοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο το καταλαβαίνουν, όταν παίζεις απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και του κόσμου. Γι’ αυτό έχει σημασία η προσπάθεια που καταβάλατε και η διάθεση που είχατε και το πάθος», είπε στους ποδοσφαιριστές παρουσία του προπονητή ο Μελισσανίδης για να… παντρέψει την εικόνα της ομάδας στο Μόναχο με την αντίστοιχη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Εγώ από συστήματα δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω. Αλλά η εικόνα σας για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή, δεν μου άρεσε καθόλου. Κι αυτό γιατί δεν είχατε ψυχή, δεν είδα προσπάθεια όπως με την Μπάγερν. Εννοείται πως μια ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι καταστροφή αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Εννοείται πως από την κουβέντα του Μελισσανίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έλειψε η αναφορά στο επεισόδιο μεταξύ Τσόσιτς και Χουλτ. «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και όχι να τα μαθαίνετε από αλλού και γενικά μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Και με πείραξε πολύ. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δύο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Με γνωρίζετε πολύ καλά ήδη, για να γνωρίζετε ότι τα θέματα πειθαρχίας είναι η αδυναμία μου, έχω ένα κόλλημα».

Και ολοκληρώνοντας, ο Τίγρης έστειλε και το μήνυμα προς όλους, αφού ξεκαθάρισε ότι… ««ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας»!

Πηγή: gazzetta.gr