Ο Εζέκιελ Πόνσε αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην ΑΕΚ, για τους στόχους της ομάδας και για τη συμμετοχή του στο φετινό Champions League. Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στο ραδιόφωνο του FOX Sports και εμφανίστηκε αποφασισμένος ότι η Ένωση μπορεί να επαναλάβει την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πόνσε:

Για το αν έχει εγκλιματιστεί στην ΑΕΚ και το πως πάει ως τώρα η σεζόν: «Εγκλιματίστηκα γρήγορα και ήταν μια ευχάριστη διαδικασία, καθώς το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί της ΑΕΚ με βοήθησαν. Είμαι ευχαριστημένος με το θετικό ξεκίνημά που έκανα, αλλά πάντα στο μυαλό μου έχω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Για την ως τώρα σεζόν με την ΑΕΚ στο Champions League: «Το Champions League είναι η διοργάνωση με τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, προκειμένου να παίξουμε στον θεσμό. Φυσικά, δεν ξέρω πόσο μακριά μπορούμε να πάμε σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Σαφέστατα ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλουμε να υπερασπιστούμε και θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε ξανά. Όχι μόνο γιατί είναι επιθυμία μας, αλλά επειδή το τωρινό ρόστερ είναι περισσότερο από ικανό για να το πετύχει».

Για την εξέλιξή του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την πίστη και την υποστήριξη. Θα προσπαθήσω σκληρά για να τον δικαιώσω, πάντα δουλεύοντας σωστά με τους συμπαίκτες μου και προσπαθώντας να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Σε κάθε ματς είναι στο πλευρό μας και αισθανόμαστε μια επιπλέον αυτοπεποίθηση και δύναμη. Είναι τόσο παθιασμένοι με την ΑΕΚ και μας κάνουν να δίνουμε το 100%, προκειμένου να νικήσει η ομάδα. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω για το γεγονός ότι μας υποστηρίζουν με τη φωνή τους».

Πηγή: gazzetta.gr