Διαψεύδει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πως οι σχέσεις του με τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι αρμονικές και πως του έχει επιβληθεί σιωπηρή τιμωρία. Ο Ιταλός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport», εξήγησε πως ο αποκλεισμός του συμπατριώτη του από την αποστολή του αγώνα του Μπερναμπέου οφείλεται σε προπονητικούς και όχι σε προσωπικούς λόγους.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε έναν απρόσμενο θεατή. Τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αν και ταξίδεψε στη Μαδρίτη, τελικά δεν κάθισε ούτε στον πάγκο και είδε την αναμέτρηση από τις εξέδρες. Για τους Άγγλους δημοσιογράφους ο αποκλεισμός του «Σούπερ Μάριο» ήταν αναμενόμενος, μετά το νέο καυγά που είχε με τον προπονητή του, με αφορμή την άστατη ζωή που συνεχίζει να κάνει.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως, έχει άλλη άποψη και διαψεύδει τις Αγγλικές εφημερίδες. «Αυτά είναι ψέματα. Όλα είναι αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Ο Μάριο βρέθηκε εκτός αποστολής γιατί επέλεξα να έχω δύο επιθετικούς στον πάγκο και ο Μπαλοτέλι είναι αυτός που βρίσκεται στη χειρότερη φυσική κατάσταση από όλους. Μην ξεχνάτε πως πριν λίγες μέρες υπεβλήθη σε εγχείρηση στο μάτι και αναγκάστηκε να χάσει αρκετές προπονήσεις», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Μαντσίνι για τον αποκλεισμό του Μπαλοτέλι.

Μπορεί να έχει δίκιο ο Ιταλός προπονητής. Όμως, δεν είναι αλήθεια πως τσακώθηκε με τον παίκτη του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης; «Και αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Αν ο προπονητής καλεί κοντά του έναν παίκτη για να του δώσει κάποιες οδηγίες, αυτό δεν σημαίνει πως τσακώνεται μαζί του. Αυτό έκανα και εγώ με το Μάριο. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν να κυκλοφορούν αυτά τα ψέματα», τόνισε ο Μαντσίνι.

Πηγή: sport-fm.gr