Τη φορολογική ενημερότητα κρατάνε στα χέρια τους από το μεσημέρι της Τρίτης (11/9) οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να την εξασφαλίσουν.

Επόμενος στόχος των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου είναι να πάρουν άδεια από την Ε.Ε.Α, ώστε ο σύλλογος να μην έχει πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικά με τη φορολογική ενημερότητα, λέγοντας: «Η σημερινή εξέλιξη είναι η αφετηρία για τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε κάτι που αρκετοί δεν πίστευαν. Να ξέρουν όμως ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλος και όσο τον χτυπάνε, γίνεται πιο δυνατός. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με γνώμονα πάντα την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και την δημιουργία μιας ομάδας, αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών των φιλάθλων της».

Πηγή: sport-fm.gr