Επικριτικός απέναντι στις επιλογές της Ίντερ εμφανίστηκε ο Σάντρο Ματσόλα. Ο παλαίμαχος άσος των «νερατζούρι» μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο του Μιλάνου και τόνισε πως δεν είναι δυνατή η συνύπαρξη του Μιλίτο με τον Κασάνο, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της Ίντερ, με την οποία κέρδισε τίτλους, αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων όλης της χώρας. Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους σχολιαστές. Η εμπειρία και οι γνώσεις του στα θέματα της πρώην ομάδας του, του δίνουν το δικαίωμα να μιλήσει χωρίς ενδοιασμούς και να ασκήσει έντονη κριτική, χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο λόγος για τον Σάντρο Ματσόλα, που ανέλυσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μιλάνου την τελευταία εμφάνιση της Ίντερ.

«Η Ίντερ υπέφερε στο ματς με τη Ρόμα, που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Σε όλο το παιχνίδι φάνηκε πως η ομάδα του Ζέμαν ήταν πιο επικίνδυνη από τη δικιά μας. Θα μπορούσαμε να υποστούμε συντριβή. Χάσαμε δίκαια, το 3-1 ήρθε φυσιολογικά για τη Ρόμα», είπε αναφερόμενος στην εικόνα του ματς ο Ματσόλα.

Στη συνέχεια της ανάλυσής του, όμως, αναφέρθηκε σε γενικότερα ζητήματα της Ίντερ, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από τη Ρόμα. «Ο Στραματσόνι κάνει καλή δουλειά, απλά χρειάζεται υπομονή και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω την απουσία του Κασάνο από την ενδεκάδα. Το να είναι ο Αντόνιο αναπληρωματικός, είναι προσβολή. Αν και καταλαβαίνω το λόγο. Ο Κασάνο και ο Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Για ποιο λόγο δεν αποκτήθηκε κάποιος συμβατός με τον Αργεντινό; Νομίζω πως η διοίκηση πρέπει να απολογηθεί για κάποιες επιλογές», σχολίασε με έντονα επικριτική διάθεση ο Ματσόλα.

Πηγή: Sport-fm.gr