Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, τα εμπόδια ακόμη περισσότερα, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του γηπέδου στον Βοτανικό.

Το ΟΑΚΑ είναι αφιλόξενο, μοιάζει στα περισσότερα παιχνίδια άδειο και δεν αποτελεί έδρα. Το γήπεδο της Λεωφόρου μπορεί να γίνει «καμίνι», αλλά έχει μικρή χωρητικότητα (ακόμη κι αν γίνουν εργασίες για την αύξησή της, δύσκολα θα ξεπεράσει τις 20.000) και θα χρειαστούν χρονοβόρες και κοστοβόρες μελέτες για να χρησιμοποιηθεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει ξεχωριστά τη λύση του Βοτανικού, αλλά είναι σαφές πως πρόκειται για μία προοπτική σε μεγάλο βάθος χρόνου. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν κι εκεί μία σειρά από αξεπέραστα-τουλάχιστον για την ώρα-ζητήματα, όπως οι διαφωνίες των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και η χρηματοδότηση του έργου, για την οποία θα απαιτηθούν περίπου 80 εκατ. ευρώ τη στιγμή που στην ελληνική οικονομία η ρευστότητα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα.

«Ψυχοθεραπεία» στους επιθετικούς

Συζήτηση με τους Τοτσέ και Πετρόπουλο είχε ο Κώστας Ελευθεράκης, με σκοπό να τους αποφορτίσει από το άγχος που νιώθουν. Οι δύο φορ του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και ο Φορναρόλι, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν και έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» θέλησε να τονώσει την ψυχολογία τους εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως σύντομα θα σκοράρουν και πάλι. Ανάλογη συζήτηση θα γίνει και με τον επίσης… άστοχο Φορναρόλι, πιθανώς και με άλλους παίκτες που είναι ντεφορμέ.

Δύο έτοιμοι, ένας αργεί

Ο Μπουμσόνγκ και ο Κουίνσι θα είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το προσεχές ματς με τον Πανθρακικό. Ο μεν Γάλλος αμυντικός συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, αλλά έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και από την Παρασκευή θα μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ανεβάζει στροφές καθημερινά και καλύπτει το χαμένο έδαφος σε φυσική κατάσταση. Αντίθετα, ο Χαμπίμπ Σο θα είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες. Ο νεοαποκτηθείς μεσοαμυντικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη θλάση στον τετρακέφαλο, ζήτησε να παίξει το συντομότερο δυνατό, αλλά τόσο ο προπονητής του, όσο και ο γιατρός Παναγιώτης Κουλουμέντας τού συνέστησαν να μη βιαστεί, προκειμένου να εκλείψει ο κίνδυνος υποτροπής.

Δεν τα βρήκαν, αλλά…

Στη χθεσινή συνάντηση του Κώστα Ελευθεράκη με τον μάνατζερ του Σπύρου Φουρλάνου δεν υπήρξε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2013, μέχρι το 2016. Νέο ραντεβού θα γίνει μόλις επιστρέψει ο παίκτης στη βάση του από τις διεθνείς υποχρεώσεις και εκφράζεται η αισιοδοξία για συμφωνία.

Πηγή: sport-fm.gr