Ο Ατρόμητος μπορεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (Δευτέρα 20:30) σύμφωνα με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή. Ο βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για το που θα κριθεί το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά αναφέρθηκε και στην απουσία του Σουμπίνιο.

Ο Γεωργαμλής μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι απέναντι στον «δικέφαλο του βορά» και τις βλέψεις της ομάδας του Περιστερίου.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με εκείνο εναντίον της Νιούκαστλ. Πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, μπορούμε να πάρουμε του τρεις βαθμούς της νίκης» τόνισε για το ματς της Δευτέρας και συνέχισε αναφερόμενος στην απουσία του Σουμπίνιο:

«Είναι κακό να λείπει ένας παίκτης που βρήκε τα βήματά του. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

Τέλος ξεχώρισε τα σημεία στα οποία είναι πολύ πιθανό να κριθεί ο αγώνας.

«Εξαρτάται από μας. Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων. Πάντως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα γείρει η ζυγαριά προς το μέρος μας».

Πηγή: sport-fm.gr