Το αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση από την αντίπαλό του ψάχνει ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο «Ροσαλέδα» από την Μάλαγα στο πλαίσιο των play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάλαγα, σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ θα αγωνιστεί με 4-4-2. Ο Γουίλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του απο δεξιά προς αριστερά, οι Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Γουέλιγκτον Μονρεάλ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μαρέσκα και Τουλαλάν, δεξί χαφ θα είναι ο Ίσκο, αριστερά ο Ελισέου και στην επίθεση ο Χοακίν με τον Φαμπρίς.

Με 4-2-3-1 θα παίξει ο Παναθηναϊκός. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του –από δεξιά προς τα αριστερά- οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος. Οι Βιτόλο-Κατσουράνης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι με τον Πατρινό να έχει κάπως πιο ελεύθερο ρόλο και η 3αδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους ο Ζέκα(δεξιά), Σισοκό(κέντρο), Μαυρίας(αριστερά) πίσω από τον προωθημένο Φορναρόλι.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθόλου καλή παράδοση με ισπανικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 παιχνίδια έχει 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες. Αντίθετα, η Μάλαγα μόλις μία φορά αντιμετώπισε ελληνική όμάδα και κέρδισε, ήταν την περίοδο 2002-03 που επικράτησε στο ΟΥΕΦΑ της ΑΕΚ με 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Γουίλι, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα, Ελισέου, Ίσκο, Φαμπρίς

Στον πάγκο: Καμενί, Σέρχιο Σάντσεθ, Καμάτσο, Ντούντα, Μπουονανότε, Πορτίγιο, Χουάνμι

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Μαυρίας, Σισοκο, Φορναρόλι

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Πίντο, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Λαγός, Τοτσέ, Πετρόπουλος.

Πηγή: sport-fm