Τους στόχους της νέας χρονιάς έθεσε ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν παρέλειψε να εκδηλώσει και τη λατρεία του για τη Μίλαν, την οποία θα προπονούσε και δωρεάν, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πολλές και ακριβές μεταγραφές που οι Γάλλοι πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν μπόρεσαν ακόμα να προσαρμοστούν και έτσι οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος βρήκαν τους πρωτευουσιάνους μακριά από τις νίκες.

Έντονη κριτική έχει δεχτεί ο προπονητής της Παρί, Κάρλο Αντσελότι. Ο πετυχημένος τεχνικός, μιλώντας σε Γαλλικά μέσα, τόνισε πως ο πρώτος στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Δεν επιτρέπεται να αποτύχουμε, πρέπει να κερδίσουμε τον τίτλο», παραδέχτηκε ο Αντσελότι.

Η Παρί, όμως, έχει και ευρωπαϊκές βλέψεις. Ποια είναι η γνώμη του προπονητή; «Αν δουλέψουμε σωστά, σε δύο χρόνια μπορούμε να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης.»

Σχολιάζοντας το μέλλον του Κακά, που εμφανίστηκε ως μεταγραφικός στόχος των Γάλλων, ο Κάρλο ήταν σαφής. «Ο Κακά δεν είναι τελειωμένος. Πρέπει να παίξει σε μια ομάδα που θα του δείξει εμπιστοσύνη. Μια πιθανή επιστροφή του στη Μίλαν θα ήταν αναζωογονητική και για εκείνον και για την ομάδα. Εμείς δεν τον χρειαζόμαστε.»

Για τη Μίλαν, όμως, είχε να πει και κάτι ακόμα. «Θα επέστρεφα στη Μίλαν για να την προπονήσω ακόμα και χωρίς να πάρω ούτε ευρώ. Αυτό το ξέρει ο Γκαλιάνι και μάλλον για αυτό με εκμεταλλεύτηκε λιγάκι στο παρελθόν», είπε με χιούμορ, αλλά και με μια δόση πίκρας ο Αντσελότι.

Πηγή: sport-fm.gr