Τη βεβαιότητά του πως ο Κάρλος Τέβες θα αποτελέσει το μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας του, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Αγουέρο, εξέφρασε ο Βινσάν Κομπανί. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο επίσημο σάιτ της ομάδας, χαρακτήρισε τον Τέβες ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε, έστω και δύσκολα, να επιβληθεί της Σαουθάμπτον με 3-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αγουέρο, που δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Ναθάνιελ Κλάιν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι, ο Βινσάν Κομπανί δεν θέλησε να σχολιάσει τον τραυματισμό του συμπαίκτη του. «Δεν θα μιλήσω για τον Αγουέρο, γιατί ακόμα δεν γνωρίζω πόσο θα μείνει έξω. Ήταν ένα χτύπημα για την ομάδα να χάσουμε έτσι τον Κουν, αλλά τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία», τόνισε ο Κομπανί.

Η απουσία, όμως, του Αγουέρο, δεν μοιάζει να προβληματίζει τον αμυντικό της Σίτι. «Έχουμε στην ομάδα έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, τον Τέβες, που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Ο Αργεντινός μπορεί να κάνει τη διαφορά, φέτος. Δεν χρειάζεται να φέρουμε κάποιον άλλο για να αντικαταστήσει τον Κουν. Ο Τέβες στην κατάσταση που είναι, αποτελεί σημαντική προσθήκη σε σχέση με την περσινή χρονιά», δήλωσε με ενθουσιασμό για τον συμπαίκτη του ο κεντρικός αμυντικός των «πολιτών».

Πηγή: sport-fm.gr