Ο Ολυμπιακός επέστρεψε «σπίτι του», για πρώτη φορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και στα αποκαλυπτήρια του εν όψει της νέας σεζόν μπροστά στους οπαδούς του, ο Κώστας Μήτρογλου (56΄,67) έδειξε ότι γύρισε για να μείνει.

Με δύο δικά του τέρματα και ένα του Μανωλά (78΄), η ομάδα του Ζαρντίμ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μάλαγα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις επιθετικά, βγάζοντας όμως ξανά στην επιφάνεια προβλήματα στην άμυνα.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν με δύο διαφορετικά συστήματα ξανά (4-3-3 στο Α΄ ημίχρονο και 4-2-3-1 στο Β΄), δοκίμασαν και τελικά άφησαν πολύ καλή πρώτη… γεύση στους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς σε κάποια σημεία του θύμισαν την ομάδα του Βαλβέρδε στο παιχνίδι τους. Πολύ καλή εμφάνιση για ένα ακόμα φιλικό ματς από τον Μπάμπη Λυκογιάννη που ετοίμασε το ένα γκολ του Μήτρογλου και είχε ένα δοκάρι, σχεδόν αλάνθαστος στο ψηλό παιχνίδι ο Σιόβας που «άγγιξε» το γκολ στις προωθήσεις του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζεμπούρ στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε 3-1 αλλά τα προβλήματα που είχε ξανά στην αμυντική του λειτουργία έδωσαν στην Μάλαγα την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63΄Μανωλάς), Χολέμπας (90΄Ζαραδούκας), Σιόβας, Παπάζογλου (74΄Μοδέστο), Φέισα (90΄Καραγκούνης), Φετφατζίδης (Τζεμπούρ), Τάτος (Λυκογιάννης), Μήτρογλου (80΄Πάντελιτς), Αμπντούν (80΄Βλαχοδήμος), Μανιάτης (63΄Ιμπαγάσα).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις (46΄Γκόμες), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (63΄Φερνάντες), Ντούντα (63΄Χοακίν), Ελισέου, Ίσκο, Σάντσεθ, Μπουονανότε (85΄Μοντρεάλ).

Πηγή: Sport-fm.gr