Τις προσπάθειες για την ανεύρεση χορηγών συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και έθεσε στόχο της ομάδας την παραμονή στην κατηγορία. Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι όπως αυτό έχει μεταφερθεί από τα ΜΜΕ.

«Δεν έχω μιλήσει ούτε για ποσό, ούτε για τίποτα. Προσπαθώ κάτι να κάνω, συζητάω γενικά όχι με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς που ενδεχομένως μπορούν να βοηθήσουν, όμως τα πράγματα είναι όπως παλιά δυστυχώς. Δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλουμε και έχουμε ανάγκη. Συνεχίζω όμως τις προσπάθειες», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος στο aek365.gr και συνέχισε:

«Σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρέπει να βρούμε χρήματα, γίνονται προσπάθειες. Πιέζουμε καταστάσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα βέβαια πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να φιξαριστεί η παραμονή μας».

Στη συνέχεια ο Θωμάς Μαύρος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει «ζήτημα Τσιάρτα» παρά τα όσα γράφονται από ΜΜΕ…

«Δεν υπάρχει θέμα Τσιάρτα. Ο προπονητής θέλει μεταγραφές, ο Βασίλης, εμείς δηλαδή γιατί είμαστε «ένα» στην ΑΕΚ, δεν έχουμε υλοποιήσει όσα θέλει λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Έχει βγει μία ένταση προς έξω, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να ασχολείται ο κόσμος και να ανησυχεί. Γενικά βγαίνουν διάφορα στη δημοσιότητα που δεν είναι ωραία. Δεν είναι μόνο ο Βασίλης, λέγονται και για άλλους που είναι δίπλα μου κάποια πράγματα. Παραλάβαμε ένα χάος. Ο χρόνος είναι λίγος και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν πολλές. Όλοι είμαστε στην τσίπα. Τα δεδομένα είναι εναντίον μας. Ο κόσμος είναι που ποντάρουμε, αλλά βλέπουμε υπάρχει δυσκολία. Κάτι λογικό», τονίζει ο Θωμάς Μαύρος και προσθέτει: «Το ζητούμενο για μένα σε πρώτη φάση είναι να μείνουμε στη Α’ Εθνική. Είναι το πιο σημαντικό και μετά έπονται όλα τα άλλα. Όταν μείνουμε στην κατηγορία μετά να κοιτάξουμε, άλλα θέματα όπως το οικονομικό, αυτό με τα εισιτήρια, το «44» την ενίσχυση της ομάδας. Αν πετύχουμε, πετύχαμε. Αν δεν πετύχουμε θα πάμε σπίτια μας».

Τέλος, ο Μαύρος μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα…

«Υπάρχουν οι Μητρόπουλος, Φουρτάδο, Κουτρουμπής που μας ενδιαφέρουν, αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες. Δεν έχουμε παρατήσει τις υποθέσεις τους. Υπάρχουν δυσκολίες, που ξέρουμε ότι είναι οικονομικές. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πρώτος στόχος όμως επαναλαμβάνω είναι να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό το θέμα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σύντομα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr