Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Τέλος στις συνεχείς αλλαγές επαγγελματικής στέγης που είχε τα τελευταία χρόνια ελπίζει να βάλει ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Την αποκάλυψη για την απόκτηση του Ιταλού μέσου έκανε ο πρόεδρος των «βιόλα» με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Ο Ακουιλάνι, ο οποίος ανήκε στη Λίβερπουλ, βρέθηκε για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι να αναζητά ομάδα, αφού οι «κόκκινοι» δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του και οι δανεισμοί σε Γιουβέντους και Μίλαν δεν κατέληξαν σε μόνιμη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντίτιμο που θα καταβληθεί στον αγγλικό σύλλογο θα φτάσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο με τον παίκτη θα είναι τριετούς διάρκειας και θα του αποφέρει περίπου 1,7 εκατομμύρια το χρόνο.

Πηγή: sport-fm.gr