Από σήμερα (1/8) και μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, δεν ισχύει η ρήτρα αποδέσμευσης του Κέβιν Μιραλάς, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος». Ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Βέλγου επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να διαπραγματευτούν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν σε περίπτωση που φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλά σενάρια είχαν ακουστεί κατά καιρούς που ήθελαν αγγλικές -κυρίως- ομάδες, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Μέχρι τις 31 Ιουλίου, οποιαδήποτε ομάδα έκανε κίνηση θα μπορούσε να τον αγοράσει καταβάλλοντας 8 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή, προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό του, χωρίς οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να μπουν καν σε διαπραγματεύσεις.

Πλέον όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει (μέχρι το τέλος Αυγούστου) και οι Πειραιώτες έχουν τον απόλυτο έλεγχο του μέλλοντος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «περιουσιακά» στοιχεία της ομάδας και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.

Πηγή:sport-fm.gr