Την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού Μλάντεν Κάστσελαν εξετάζουν στον Άρη, για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο παλιός τεχνικός της ομάδας, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Αποκαλυπτήρια για τους «κίτρινους» στο αποψινό (18:00) φιλικό με Σιένα.

Ο 29χρονος Μαυροβούνιος ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, είχε ένα σύντομο πέρασμα και από την Καρλσρούη. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε… γυρολόγο, αφού έπαιξε διαδοχικά στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και τη Βόζντοβατς (24 συμμ.) πριν πάει για πρώτη φορά στην Πολωνία το 2007 και στη ΛΚΣ Λοντζ. Παρά το καλό του ξεκίνημα (14 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν), τον Φεβρουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σταλ Γκλουόνο. Γύρισε την επόμενη χρονιά (2008-2009) και έπαιξε σε 28 παιχνίδια για να δοθεί εκ νέου δανεικός στην ουκρανική Καρπάτι. Από τον Φεβρουάριο του 2010 πήγε στη Γιαγκελόνια, στην οποία κάθισε ενάμιση χρόνο, πριν πάει δανεικός και πάλι στη Λοντζ και το περασμένο εξάμηνο στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς.

Αποκαλύπτεται

Στον Σαν Βίτο, περιοχή στην οποία προετοιμάζεται η Σιένα, ο Άρης θα δώσει το πρώτο του φιλικό κόντρα στην ιταλική ομάδα. Ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει την πρώτη του ευκαιρία ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του, αν και γνωρίζει καλά πως μάλλον οι «κίτρινοι» δεν είναι έτοιμοι για ένα τόσο δυνατό τεστ. Ο Έλληνας προπονητής προσανατολίζεται στο να δοκιμάσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα και να δει πώς θα αντιδράσει η άμυνά του στην πίεση των Ιταλών.

Πηγή: sport-fm.gr