Το φιλικό με την Λίτεξ Λόβετς σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες είχαν πολύ καλή παρουσία, προσπάθησαν ιδιαίτερα, ενώ κάποια πράγματα που ζητάει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, βγήκαν στο γήπεδο.

Ο σερβοέλληνας τεχνικός άφησε πίσω το 4-3-3 και ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με διάταξη 4-2-3-1 και με δύο αμυντικά χαφ πίσω από τον Πίτου Γκαρσία. Ειδικότερα η παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, κάτι που οφείλεται τόσο στην παρουσία του Μπρίτο σε λίγο δεύτερου αμυντικού χαφ, όσο και του νεανικού ενθουσιασμού των Καραγκούνη, Καραμάνου και Καλλέργη.

Το σίγουρο είναι, πως παιχνίδι με το παιχνίδι ο Ατρόμητος θα παρουσιάζεται πιο ικανός να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ τα «θέλω» του Μπάγεβιτς θα εμφανίζονται όλο και περισσότερο.

Το πρόγραμμα είχε μόνο πρωινή προπόνηση. Αρχικά έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες. Τη μία αποτελούσαν οι «10» που αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού, την άλλη οι «10» που έπαιξαν στην επανάληψη (απουσίαζαν οι τερματοφύλακες).

Η άσκηση έγινε στο μισό γήπεδο, με μικρά τέρματα σε κάθε γωνία κι εκείνο που ζητούσε από τους παίκτες ήταν η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Πηγή: Sport-fm.gr