Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει ποιοτικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Επίσης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ και πρώην του «Δικεφάλου του Βορρά» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιειρίνια στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103»:

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και κάποιοι υποστήριζαν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού

«Απορώ πως προκύπτουν αυτά για τον τραυματισμό μου από την στιγμή που εγώ δεν έχω πει τίποτα. Είχα ένα τραυματισμό όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ που με είχε αφήσει έξω σε κάποια ματς στην Γερμανία και τώρα είχα ενοχλήσεις πάνω από εκεί. Ετσι προτιμήθηκε να μην συμμετέχω αμέσως στις υποχρεώσεις της ομάδας. Θα είμαι 100% έτοιμος όμως στα επίσημα ματς. Θα μιλήσω με τον προπονητή και τον γιατρό της ομάδας και ελπίζω να πάω στην Κίνα για το στάδιο της προετοιμασίας».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα

«Δεν έχω μιλήσω, είχαμε όμως επικοινωνία πριν καιρό».

Για τη μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη και την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα τέσσερα φιλικά που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους

«Αν δεν τον πίστευαν οι Γερμανοί δεν θα τον έπαιρναν. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει ποιότητα στους νεαρούς παίκτες του. Υπάρχουν κι άλλοι που αν μπορέσουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, θα μπορούν να σταθούν σε ψηλό επίπεδο. Εχω την άποψη πως ο Κλάους με τον οποίο ήμουν μαζί του δύο χρόνια μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Οσο ήμουν στην Ελλάδα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου, δε είδα κάποια στιγμιότυπα από τα παιχνίδια που έγιναν».

Πηγή: sport-fm.gr