Το κάλτσιο φαίνεται ότι μετά από πολλά χρόνια γίνεται ξανά «σκληρός παίκτης» στην ποδοσφαιρική αγορά, καθώς μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, ίσως φιλοξενήσει και τον Λούκα Μόντριτς στην Ίντερ. Οι «νερατζούρι» ασκούν ασφυκτικές πιέσεις στον αρχηγό της εθνικής Κροατίας και εκείνος φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Μιλάνο, σύμφωνα με την «laSextaDeportes».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύλλογος της Λομβαρδίας δελεάζει τον ποδοσφαιριστή με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Παρόλα αυτά, από τα ισπανικά Μέσα αναφέρεται ότι αυτή η προσφορά μοιάζει με… ανέκδοτο, καθώς «θεωρούν ότι παραβιάζεται το Financial Fair Play», αλλά και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση η Ίντερ να καλύψει τις απαιτήσεις του Μόντριτς».

Πάντως, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο Κροάτης ενθαρρύνεται σε μια μετακίνησή του στο Μιλάνο από τους ατζέντηδές του και τον Πέτζα Μιγιάτοβιτς, οι οποίοι «εργάζονταν σε όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκειμένου να πείσουν τον πελάτη τους για την προοπτική της Serie A».