Πιθανότατα την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η συμφωνία του Βαγγέλη Μάντζιου με την ΑΕΚ. «Είμαι κοντά στο να συμφωνήσω, σε ένα ποσοστό 85%», δήλωσε ο πρώην φορ του ΟΦΗ. Υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, που πάντως αναμένεται να καλυφθεί και ο 29χρονος άσος να γίνει ο ένας από τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα. Αντίθετα, πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα. Η πρόταση της ΑΕΚ για 150.000 ευρώ το χρόνο δεν καλύπτει τον παίκτη, ο οποίος έχει επίσης ενδοιασμούς λόγω της γενικότερης αβεβαιότητας που περιβάλλει το σύλλογο, αλλά και της αδυναμίας της ΠΑΕ να του παρέχει εγγυήσεις. Το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα με τον Λαρισαίο άσο να έχει ζητήσει λίγες ημέρες για να σκεφτεί.

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Πέμπτη η ΑΕΚ αναχωρεί για το Πρέστον της Αγγλίας, όπου θα δώσει πέντε φιλικά μέχρι τις 8 Αυγούστου.

«Δεν βοηθούν…»

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, μόνο η εσωτερικές τριβές έλειπαν… Η πρόθεση του Θωμά Μαύρου να ορίσει νέα διοίκηση στην ΠΑΕ την 1η Αυγούστου φαίνεται πως δεν ήχησε τόσο ευχάριστα στα αυτιά του Ανδρέα Δημητρέλου. Όχι γιατί ο πρόεδρος της «Ένωσης» είναι κάποιος… καρεκλοκένταυρος, αλλά επειδή η τρέχουσα διοίκηση έχει αναλάβει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα και οποιαδήποτε αλλαγή τη δεδομένη χρονική στιγμή θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

«Δεν είμαι μέτοχος για να λαμβάνω τις αποφάσεις και ως εκ τούτου δεν είμαι αρμόδιος για να σχολιάσω τις κινήσεις του Θωμά Μαύρου για την αλλαγή διοίκησης», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στη SportDay και συνέχισε: «Η άποψή μου είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή που είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με την Εφορία για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας και με τους ποδοσφαιριστές για τη μείωση των απαιτήσεών τους μέσω διακανονισμών, η ανακύκλωση της μεταγραφολογίας και αυτές οι συζητήσεις δεν βοηθούν την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα

Η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και για να μπορεί να κάνει μεταγραφές αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει σήμερα επαφές με άλλα στελέχη ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα προκειμένου να χαράξουν κοινή γραμμή. Εξάλλου πιθανότατα σήμερα θα συναντηθούν Θωμάς Μαύρος και Γιάννης Βούρος για το θέμα του γηπέδου, όπου δεν φαίνεται να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Πηγή: sport-fm.gr