Επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ρόμπι Φαν Πέρσι κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης η πρόταση αυτή, που ανέρχεται στα 20 εκατ. λίρες, δεν ικανοποιεί τους λονδρέζους.

Η αποχώρηση του Ρόμπι Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ θεωρείται δεδομένη, από τη στιγμή που ο Ολλανδός ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2013. Οι λονδρέζοι θέλουν να πουλήσουν τον Ολλανδό στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να αποφύγουν την πιθανότητα αυτός να μείνει ελεύθερος.

Οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Ολλανδό είναι πολλές. Η Μίλαν και η Γιουβέντους από την Ιταλία, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ από την Αγγλία και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως τώρα κανείς δεν είχε κάνει επίσημη κίνηση για τον Φαν Πέρσι. Σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης η πρώτη πρόταση στην Άρσεναλ είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προσφέρει 20 εκατ. λίρες (περίπου 25 εκατ. ευρώ) προκειμένου να πείσει τους λονδρέζους να τους παραχωρήσουν τον Φαν Πέρσι.

Η προσφορά αυτή δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους της Άρσεναλ, που αξιώνουν μεγαλύτερο ποσό, αν και ο σερ Άλεξ δείχνει βέβαιος πως του χρόνου θα προπονεί τον Φαν Πέρσι.

Αναμένεται να δούμε την απάντηση των υπόλοιπων «μνηστήρων» και αν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε έναν πραγματικό πλειστηριασμό.

Πηγή: sport-fm.gr